Naar boven
Sorteren op

1-2 van 2 producten

Over Menu

Het Deense designlabel Menu biedt een bijzondere collectie kasten, banken, woonaccessoires en verlichting. Menu houdt een oneindige zoektocht naar mooi Scandinavisch design met echte originaliteit. Het bijzondere aan dit merk is dat Menu ernaar streeft om ‘vers’ te denken en de bestaande ontwerpen in twijfel te trekken. Door ‘out of the box’ te denken lukt het Menu keer op keer om nieuwe combinaties in vorm, functie, materiaal en esthetiek te creëren. Dat zie je maar al te goed terug in de banken van Menu. De banken uit de Septembre collectie bieden namelijk een unieke combinatie van hedendaags en vintage design die nog nergens anders te vinden is. De producten van Menu zijn vernieuwende, stijlvolle oplossingen die ook in praktisch opzicht een waardevolle bijdrage leveren aan jouw dagelijks leven. Menu zet zich op deze manier in voor praktisch én mooi design.

Menu Septembre collectie: de complete zithoek

Gelukkig houdt de Menu Septembre collectie niet op bij de Septembre bank 3-zits. De Septembre collectie herbergt namelijk eveneens een fauteuil in dezelfde stijl: de Septembre fauteuil. Met zijn breedte van bijna één meter biedt deze fauteuil alle ruimte die jij nodig hebt om lekker weg te kruipen in zijn zachte kussens. Om het geheel van bank en fauteuil af te maken mag een bijpassende salontafel natuurlijk niet ontbreken. De Septembre salontafel 67x130 wordt gesierd door dezelfde ronde vormen en strakke lijnen als de bank en fauteuil en is uitgevoerd in hetzelfde essenhout. De Septembre collectie biedt zo alles wat je nodig hebt om jouw zithoek sfeervol, comfortabel en praktisch in te richten!

Menu Septembre bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Menu. Dat betekent dat wij alle producten uit de Menu Septembre collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.