Naar boven

Menu

Het Deense designlabel Menu heeft buitengewone accessoires, keukengerei, karaffen, verlichting en vazen in haar assortiment. De mensen achter Menu noemen hun producten Scandinavian Design Originals. De collectie van Menu blijft je continu weer verrassen. Dit komt simpelweg door de nooit eindigende zoektocht van het ontwerpersteam naar schitterend, origineel Scandinavisch design. Slimme oplossingen voor de moderne manier van wonen in de vorm van prachtige, alledaagse producten, dat is waar Menu de focus op legt. Met de producten uit hun collectie wil Menu de wereld beter, minder ingewikkeld en mooier maken als je wakker wordt en de dag begint. Met deze filosofie gaat Menu samenwerkingen aan met creatievelingen over de hele wereld. Hierdoor werd al snel een divers assortiment geboren. 

Fraaie Menu Plinth bijzettafels

Het fijne van de Menu Plinth serie is dat er qua formaat drie totaal verschillende tafels in te vinden zijn. De kleinste van het stel is de vierkante Plinth Cubic bijzettafel 40x40, deze is perfect om te gebruiken als klein bijzettafeltje naast de bank. De Plinth Tall bijzettafel 30x30 is wat hoger en daardoor ideaal om een bos mooie bloemen of een andere decoratie waar je graag naar kijkt in het zicht te zetten. Ook voor een salontafel van marmer kun je in deze collectie terecht. De Plinth Low salontafel 60x100 is namelijk een stukje lager dan de andere twee en is daardoor geschikt als salontafel. De tafels verschillen van afmeting, maar hebben wel allemaal dezelfde elegante en klassieke uitstraling door het gebruik van marmer. Omdat marmer een natuurlijk product is, is geen enkele tafel hetzelfde.

Menu Plinth bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Menu. Dat betekent dat wij alle producten uit de Menu Plinth collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.