Actie: -25% op productselectie van by MENU

Je ontvangt nu 25% korting op een selectie producten van MENU. De actie geldt t/m 28 november.

Over MENU

Het designlabel Menu heeft één duidelijke missie: de wereld een beetje mooier maken met innovatief en simplistisch design. Constant vernieuwen is natuurlijk een hele uitdaging. Om er zeker van te zijn dat de designs vernieuwend blijven, gaat Menu samenwerkingen aan met verschillende creatieve zielen waaronder designers en architecten. Designstudio Norm Architects, de studio die de items uit de Menu Norm Bath collectie ontwierp, is daar één van. Om er zeker van te zijn dat alle items die voortkomen uit de verschillende samenwerkingen toch aan de Menu’s hoge kwaliteitsstandaard voldoen, worden de producten van Menu altijd geproduceerd door echte vakmensen. Dat betekent dat alle badkameraccessoires van Menu van hoge kwaliteit zijn waardoor ze nog jarenlang jouw badkamer zullen sieren.

Douchen met de Norm Bath accessoires

Wil je meer Norm in jouw badkamer? Dan hebben we goed nieuws voor je, want de Menu Norm Bath collectie bevat nog veel meer nuttige accessoires. Zo biedt het Norm handdoekrek plek aan al jouw handdoeken terwijl het door zijn kleine afmetingen zelfs in de kleinste badkamer opgehangen kan worden. Eenmaal onder de douche kun je jouw zeep veilig opbergen in de Norm Soap Pump zeeppomp die voorzien is van een rubberen laag. Zo voorkom je dat hij per ongeluk omvalt. Na afloop van jouw douchesessie kun je dan gelijk de douchecabine droogmaken met de Norm Wiper trekker. Deze van roestvrijstaal gemaakte trekker is voorzien van een siliconen laag waardoor hij nóg langer meegaat. Handig hè?!

MENU Norm Bath bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Menu. Dat betekent dat wij alle producten uit de Menu Norm Bath collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.