Naar boven

Menu Nono

De Menu Nono collectie bestaat uit twee bijzondere, multifunctionele tafels. De tafels zijn tot stand gekomen tijdens een samenwerking tussen Norm Architects en Note Design Studio. Dan weet je meteen waar de bijzondere naam van deze collectie vandaan komt. De twee designstudio’s ontmoetten elkaar op een designbeurs in Milaan. Samen ontworpen ze een tafel die wordt gekenmerkt door een harmonieuze combinatie van op het eerste gezicht onverenigbare vormen en materialen. Zo is de Nono salontafel 96,5x59,5 voorzien van een minimalistisch stalen onderstel terwijl het tafelblad is gemaakt van een glimmende glazen plaat dat de omgeving van de tafel perfect reflecteert. Deze tafel is verkrijgbaar in twee aardetinten: bruin en donkergroen. Wil je meer zien? Bekijk dan het complete aanbod. 

Over Menu

Menu is een Deens designlabel dat zijn designs maakt rondom één kernwaarde: simpliciteit. Door het maken van innovatieve designs streeft Menu ernaar de wereld een stukje mooier en ongecompliceerder te maken. Om dit te realiseren werkt Menu samen met creatieve designers die zowel uit de architectuur als de designwereld komen. Deze creatieve mentaliteit wordt gecombineerd met de expertise van jarenlang vakmanschap. Waar mogelijk laat Menu zijn producten dan ook altijd lokaal produceren door echte vakmensen die jaren aan ervaring met zich meebrengen. Op zo’n manier zijn de salontafels van Menu qua geest en design vernieuwend terwijl ze tegelijkertijd een zo hoog mogelijke kwaliteit herbergen.

Een veelzijdig Menu Nono bijzettafeltje

De Menu Nono collectie bevat eveneens een kleiner exemplaar: de Nono salontafel 75x50. Het leuke aan deze tafel is dat deze multi-inzetbaar is. Zo is dit tafeltje prima te gebruiken als een zelfstandig  salontafeltje, maar kun je hem dankzij zijn kleinere formaat perfect combineren met de Nono salontafel 96,5x59,5. Ze zijn namelijk zo ontworpen dat je de kleinere Nono salontafel perfect onder het grotere exemplaar kunt schuiven. Dat is bijzonder handig wanneer je van tijd tot tijd wat extra ruimte nodig hebt, omdat je bijvoorbeeld visite verwacht. Wil je jouw Nono salontafel 75x50 meer in de schijnwerpers zetten? Je kunt hem ook op een grotere tafel plaatsen. Op zo’n manier creëer je dé perfecte opbergplek voor al jouw tijdschriften en boeken.

Menu Nono bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Menu. Dat betekent dat wij alle producten uit de Menu Nono collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.