Naar boven

Menu’s filosofie

De filosofie van Menu is dat zij de wereld beter, minder ingewikkeld en een klein beetje mooier willen maken. Dit doen zij door samen te werken met super getalenteerde ontwerpers. Samen met hen maken zij de mooiste objecten, die moeten worden gekoesterd voor nu en altijd. Het bijzondere aan dit merk is dat Menu ernaar streeft om hoge kwaliteit design te produceren met een frisse Scandinavische uitstraling. Bij Menu zijn ze geobsedeerd door slimme oplossingen toe te passen op het moderne leven. Het doel is om mooie objecten te maken voor dagelijks gebruik. Door ‘out of the box’ te denken lukt het Menu keer op keer om nieuwe combinaties in vorm, functie, materiaal en esthetiek te creëren. Design van Menu is niet alleen prachtig om naar te kijken maar tevens bijzonder functioneel – en een tikkeltje gestoord. Dit is ook terug te zien in de Menu kasten.

Menu kasten: het opbergen kan beginnen

Het opruimen van je spullen wordt een groot feest met de Menu Stick System kasten. Deze kasten kun je eenvoudig uitbreiden, aanpassen en uit elkaar halen. Het systeem bestaat uit verschillende losse kastjes die je aan elkaar kunt klikken. Krijg jij ook een flashback van dat moment toen je in de bouwhoek stond op de basisschool? Mocht je niet in een gigantisch kasteel wonen, dan is de Menu Stick System 1x2 kast geschikt voor jou. Dit kleine maar fijne kastje kun je ook nog uitbreiden. Wel zo handig, mocht je besluiten groter te gaan wonen. Zo kun je hem bijvoorbeeld combineren met de Menu Stick System 1x3 kast en de Menu Stick System 1x5 kast. Dat is nog niet alles, want je kunt met deze Menu kasten ook de hoogte in. Laat het blokken bouwen voor gevorderden maar beginnen!

Menu kasten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Menu. Dat betekent dat wij alle Menu kasten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Menu kasten en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een kast van Menu, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.