Meesterlijk design van MENU

Het Deense label Menu is de producent van bekende designproducten als de Pin bijzettafel, de POV Wall kaarsenstandaard en de Decanteerkaraf. Het bijzondere aan dit merk is dat Menu ernaar streeft om ‘vers’ te denken en de bestaande vorm van keukenaccessoires in twijfel te trekken. Door ‘out of the box’ te denken lukt het menu keer op keer om nieuwe combinaties in vorm, functie, materiaal en esthetiek te creëren. Design van Menu is niet allen prachtig om naar te kijken maar tevens bijzonder functioneel. Vanaf het eerste gebruik merk je dat er over de ontwerpen is nagedacht. De Menu karaf is bijvoorbeeld hartstikke praktisch dankzij het ingebouwde filter. Tot slot heeft Menu een aantal 'gekke' design accessoires, zoals het Barcelona vogelhuis.

Wijn op het MENU ?

Van een goede wijn wil je graag heerlijk genieten. Met een Menu karaf komt dat wel goed! De Menu Wine Breather Deluxe karaf lijkt ervoor gemaakt te zijn. De twee delen van deze prachtige set zijn slank en elegant vormgegeven en vullen elkaar perfect aan: enerzijds een decanteerkaraf en anderzijds een karaf voor water. Komt er vanavond geen wijn op tafel, dan is er ook een hele mooi Menu karaf voor water en fris verkrijgbaar: de Norm Waterfles karaf 1,0L. Deze glazen karaf heeft een strakke vormgeving en mag in de vaatwasser. Een Menu karaf die wel heel gemakkelijk in gebruik is, dus!

MENU karaffen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Menu. Dat betekent dat wij elke Menu karaf kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Menu karaf en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Menu karaf, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.