Design op het MENU

Het Deense designlabel Menu biedt een bijzondere collectie kasten, woonaccessoires en verlichting. Menu houdt een oneindige zoektocht naar mooi Scandinavisch design met echte originaliteit. Het bijzondere aan dit merk is dat Menu ernaar streeft om ‘vers’ te denken en de bestaande vorm van keukenaccessoires in twijfel te trekken. Door ‘out of the box’ te denken lukt het Menu keer op keer om nieuwe combinaties in vorm, functie, materiaal en esthetiek te creëren. De producten van Menu zijn praktische oplossingen voor het moderne leven. En of het nou om een onmisbaar keukenaccessoire gaat, of om een vaas die de finishing touch toevoegt aan je interieur: Menu zet zich in voor praktisch én mooi design. Vanaf het eerste gebruik merk je dat er over de ontwerpen is nagedacht. En dat zie je terug bij de Menu JWDA collectie. Ook heeft Menu een aantal 'gekke' design accessoires, zoals het Barcelona vogelhuis.

Uniek vormgegeven MENU JWDA lampen

De lampen uit de Menu JWDA serie zijn echt prachtig om naar te kijken. De Menu JWDA Concrete tafellamp heeft wat weg van de Metallic tafellamp. Toch verschillen ze wel van elkaar. Hij heeft een mooi vormgegeven betonnen voet met een messing knop. Het matwitte glas zorgt voor zacht en warm licht. Hij staat in de startblokken om jouw bijzettafel, nachtkastje of boekenplank te decoreren (én op te lichten). De Menu JWDA hanglamp kun je prima boven je eettafel hangen, of juist boven je bed. De ronde vormen van deze lamp zorgen voor wat extra warmte en vriendelijkheid in je interieur. Met de dimmer stel je de hoeveelheid licht in die je nodig hebt. Dat maakt hem niet alleen functioneel, maar eigenlijk maakt deze functionaliteit de lamp helemaal af. 

MENU JWDA bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Menu. Dat betekent dat wij elke Menu JWDA lamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke lamp uit de Menu JWDA serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Menu JWDA product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.