MENU Eave gemaakt door Norm Architects

De Eave collectie van Menu is ontworpen door een groep designers genaamd Norm Architects. Dat de meubelen uit de Eave serie zijn geïnspireerd op een bepaalde vorm binnen de architectuur is niet gek, want Norm Architects is van alle markten thuis. Ze zijn onder andere actief op het gebied van het ontwerpen van meubelen, het inrichten van interieurs, fotografie en dus architectuur. Hun diversiteit zie je terug in de prachtige meubelen die ze maken en de Eave serie is daar weer een schitterend schoolvoorbeeld van. Op het eerste oog lijken de banken erg simplistisch, maar als je verder kijkt zie je een bank met klasse waar een prachtig verhaal achter zit.

Alles kan met de MENU Eave collectie

De juiste bank is voor iedereen heel persoonlijk. Gelukkig begrijpt Menu dat als geen ander. De Eave collectie van Menu bestaat dan ook niet alleen uit complete banken, maar heeft ook diverse losse elementen die je samen kunt bundelen tot de perfecte bank voor jou. Wil je languit op de bank kunnen liggen? Plaats dan een extra Eave modular zitelement 86 tussen je bank. Of wil je graag een hoekbank creëren? Breid dan je bank uit met de Eave modular poef 86 van Menu. Zelfs als je eigenlijk helemaal niet veel ruimte tot je beschikking hebt, maar toch verliefd bent geworden op deze collectie kun je ervoor kiezen om maar twee elementen aan elkaar te koppelen voor een compacter formaat bank.

MENU Eave bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Menu. Dat betekent dat wij elke bank uit de Menu Eave collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.