Naar boven

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Design op het Menu

Menu is een merk van Deense bodem met een bijzondere collectie kasten, woonaccessoires en lampen. Met regelmaat gaan ze op zoek naar mooi Scandinavisch design met echte originaliteit. Niet voor niets dat ze hun eigen producten Scandinavian Design Originals noemen. Het mag duidelijk zijn dat de ontwerpers van Menu absoluut out of the box denken. Hierdoor lukt het dit Deense designlabel telkens weer om nieuwe combinaties te maken in vorm, functie, materiaal en niet onbelangrijk: esthetiek. De producten van Menu maken je interieur helemaal af. Praktisch en mooi tegelijk, dat wil toch iedereen? Wij zijn in elk geval dolenthousiast.

Sfeermakers: Menu Chunk kandelaren

Ben jij groot liefhebber van marmer? Dan past de Menu Chunk of Marble kaarsenstandaard helemaal in jouw interieur thuis. De combinatie van marmer met koper zorgt ervoor dat dit product een lust voor het oog is. Zet jij vast de kaarsjes aan? Gegarandeerd een romantisch avondje voor jou. Om het nog sfeervoller te maken, verdient de Menu Chunk of Concrete kaarsenstandaard medium een mooi plekje in huis. Eigenlijk maakt het niet uit waar je deze kandelaren neerzet, want ze maken elke plek extra gezellig en sfeervol. Om je interieur te voorzien van meerdere lichtpuntjes, kun je er ook voor kiezen om erop los te mixen en matchen. Wedden dat jij een prachtige combinatie van deze kaarsenstandaards bij elkaar kunt krijgen. Wie weet doe je inspiratie op als je de andere kandelaars van Menu ziet?

Menu Chunk bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Menu. Dat betekent dat wij elk product uit de Menu Chunk collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product van Menu, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.