MENU

Bij het Deense Menu hebben ze een obsessie voor het bedenken van slimme oplossingen voor in het moderne leven. Ze willen de wereld beter, minder ingewikkeld en mooier maken. Vanaf de start zijn dit altijd al uitingen van hen geweest. Maar het draait nog wel om meer bij Menu. De producten moeten namelijk ook qua uiterlijk kwalitatief hoog zijn. Het maakt dan ook niet uit wat voor een soort product het is, overal zal de kwaliteit, het uiterlijk en de omgang topdesign zijn. Menu werkt samen met de meest creatieve ontwerpers die super gemotiveerd zijn. Dit zijn niet alleen Deense ontwerpers, ze komen namelijk van over de hele wereld. Zo zal Menu de hele wereld bereiken met zijn designproducten. Hierdoor worden de unieke collecties met accessoires, vazen, keukengerei, lampen en karaffen over de hele wereld verkocht en voor altijd gekoesterd.

Stijlvolle MENU Cast verlichting

Doordat de Menu Cast collectie vier verschillende lampen bevat, is er eigenlijk altijd wel een lamp te vinden die jou aanspreekt. Zo is de Cast 1 hanglamp met zijn rechte lijnen en kegelvormige design perfect voor als je op zoek bent naar een moderne en strakke hanglamp. De rondere Cast 2 hanglamp is echter weer ideaal voor als jouw voorkeur uitgaat naar een wat zachter design. Als je niet weet welke lamp je moet kiezen of als je ze gewoon allemaal heel mooi vindt, hebben we goed nieuws: de Cast lampen kunnen ook heel goed opgehangen worden in een cluster. Door de lampen in een cluster op te hangen, worden de verschillende vormen extra benadrukt en ontstaat er een mooi contrast dat een interessant detail toevoegt aan het interieur.

MENU Cast bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Menu. Dat betekent dat wij alle producten uit de Menu Cast collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.