Naar boven

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Menu design

Menu design is een Deens designlabel en biedt een unieke collectie designaccessoires, keukengerei, vazen, karaffen en kandelaars voor je woning. Zelf noemen ze hun producten Scandinavian Design Originals. Menu heeft een nooit eindigende zoektocht naar mooi Scandinavisch design met echte originaliteit. Menu is geobsedeerd met het vinden van slimme oplossingen voor de moderne manier van wonen in de vorm van prachtige, alledaagse producten. De filosofie van het Deense designlabel is simpel. Menu wil de wereld beter en minder ingewikkeld maken, maar ook mooier voor als je wakker wordt. Dit doet het merk door in samenwerking met creatievelingen van over de hele wereld mooie objecten te maken die je niet alleen nu maar voor altijd zal koesteren.

Sfeervolle Menu Antipode kandelaars

De Menu Antipode kandelaars zijn speciaal ontworpen voor koude winters of lange zomeravonden. Elke kaars en kandelaar straalt warmte uit, maar door de bronzen kleur van de Menu Antipode kandelaar geeft hij toch net een beetje meer sfeer dan andere kandelaars. Voor het brons van de kandelaar kun je uit twee verschillende finishes kiezen: gepolijst en gebronsd. Doordat de serie kandelaars verschillende afmetingen bevatten, kan je ze onderling ook goed combineren. De Antipode 01 kandelaar is bijvoorbeeld heel goed te combineren met de wat grotere Antipode 03 kandelaar voor een speelse uitstraling. Ook de verschillende finishes zijn mooi om met elkaar te combineren. Het contrast tussen de twee finishes zorgt voor een mooi detail op de bijzettafel, de salontafel of op een kastje.

Menu Antipode bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Menu. Dat betekent dat wij alle producten uit de Menu Antipode collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.