MENU Androgyne

Wauw! Wat zijn dit voor beeldschone tafels? Dit zijn de prachtige Androgyne bijzettafels, salontafels en eettafels van MENU. De naam ‘Androgyne’ is niet voor niets gekozen. Aangezien het woord zowel voor ‘man’ als ‘vrouw’ staat, zien we in de Androgyne collectie van MENU ook de perfecte balans tussen mannelijke en vrouwelijke elementen terug. De combinatie van rechte hoeken en zachte rondingen maakt de tafels interessant om naar te kijken en geeft ze meer dimensie. Daarnaast zijn er vele verschillende materiaalsoorten vertegenwoordigd in de collectie. Kortom, als je op zoek bent naar een echte blikvanger in huis zou je in deze tafelcollectie zomaar eens je gedroomde kandidaat kunnen vinden. Heb jij al een MENU Androgyne tafel op het oog?

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-1 van 1 producten Sorteren op 1-1 van 1 producten Terug naar boven

MENU en Androgyne serie

Het Deense designlabel MENU heeft één grote fascinatie: de manier waarop een ruimte en een individu samen kunnen smelten tot één geheel en dat allemaal door middel van design. De ontwerpen van MENU zijn dan ook persoonlijk, functioneel en uiteraard van de hoogste kwaliteit. Ook de Androgyne tafels van MENU passen daar perfect bij. De tafels werden ontworpen door Danielle Siggerud die afstudeerde aan de Royal Academy of Fine Arts in Denemarken. Ze heeft haar eigen designstudio en verschillende ontwerpen voor MENU gemaakt. Zo ook de MENU tafel collectie. De tafels uit deze serie zijn perfect in proportie en daarnaast echte voorbeelden van meubels die de nadruk leggen op contrast.

Stijlvolle Androgyne tafels van MENU

Als er iets is wat je een echt voordeel van de Androgyne collectie van MENU kunt noemen, is het wel de ontelbare keuzes die je hebt. Er zijn niet alleen verschillende maten en soorten, maar ook diverse combinaties qua materiaal. Zo heb je bijvoorbeeld de Androgyne bijzettafel zwart met marmeren tafelblad of juist helemaal van staal. Liever hout? Dat kan ook. De Androgyne salontafel zal mooi staan bij jou in de woonkamer. Je kunt zelf kiezen of je een tafelblad van hout of natuursteen wilt. De eettafels uit de Androgyne collectie van MENU hebben ook weer iets unieks: een rond tafelblad. Neem een voorbeeld aan de Androgyne tafel rond 150. Weet jij al welke tafel jouw voorkeur krijgt? De keuze is in elk geval reuze.

MENU Androgyne bij Flinders

Flinders is officieel dealer van MENU. Dat betekent dat wij alle producten uit de MENU Androgyne collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.