Actie: -25% op productselectie van by MENU

Je ontvangt nu 25% korting op een selectie producten van MENU. De actie geldt t/m 28 november.

Design op het MENU

Het Deense designlabel Menu biedt een bijzondere collectie kasten, woonaccessoires en verlichting. Menu houdt een oneindige zoektocht naar mooi Scandinavisch design met echte originaliteit. Het bijzondere aan dit merk is dat Menu ernaar streeft om ‘vers’ te denken en de bestaande vorm van keukenaccessoires in twijfel te trekken. Door ‘out of the box’ te denken lukt het Menu keer op keer om nieuwe combinaties in vorm, functie, materiaal en esthetiek te creëren. De producten van Menu zijn praktische oplossingen voor het moderne leven. En of het nu om een onmisbaar keukenaccessoire gaat, of om een vaas die de finishing touch toevoegt aan je interieur: Menu zet zich in voor praktisch én mooi design.

MENU Afteroom: strakke lijnen

Overal zie je de strakke lijnen terug in de Afteroom serie. Neem bijvoorbeeld de Menu Afteroom kapstok. Horizontaal en verticaal zijn de strakke lijnen te bewonderen. De kapstok is verkrijgbaar in het wit en het zwart. Het doel van de Menu Afteroom Side Table bijzettafel 50x45 was om een praktische tafel te ontwerpen. Dat is zeker gelukt. Stevig in zijn schoenen staat deze bijzettafel. Je plaats hem bij je bed, naast je bank of in een mooie hoek in de huiskamer. In de Menu Afteroom Lounge fauteuil zijn de strakke lijnen ook terug te zien. Dit is vooral terug te zien in de leuning. Waar het ooit allemaal begon met een stoel is de serie veel groter geworden. Ook de Menu Afteroom bank mag zich met zijn eenvoudige elegantie terecht onderdeel van deze collectie noemen.

Start je eigen café of bistro in huis

Ben je van plan om je eigen café of bistro te beginnen? Start dan met het aanschaffen van de Menu Afteroom Cafe tafel 68. Ook als je niet van plan bent om dit te doen, is deze tafel een echte aanwinst voor jouw interieur. Om jouw eigen bistro in huis af te maken, stellen we je graag voor aan de Menu Afteroom Bar statafel 68. Een kopje koffie, grote kop thee of een glas wijn kun je allemaal kwijt op deze statafel. Door het strakke en simpele design is deze statafel geschikt voor in de woonkamer, eetkamer of keuken. Wanneer is de grand opening? Dan komen wij graag langs voor een kopje koffie.

MENU Afteroom bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Menu. Dat betekent dat wij elk product uit de Menu Afteroom collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Afteroom serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Afteroom collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.