Naar boven

MDF Italia Thea

Met de MDF Italia Thea familie bouw je je eigen perfecte bank. Je kan namelijk alle onderdelen van deze MDF Italia Thea familie gemakkelijk met elkaar combineren. De serie bestaat uit verschillende modules, stofsoorten en bijbehorende accessoires waarmee je in een handomdraai de zithoek van je dromen creëert. Een voorbeeld van de veelzijdigheid van de serie is de MDF Italia Thea bank 2-zits. Hoe je ook naar deze bank kijkt, je ziet altijd weer andere hoeken, rondingen en schuin aflopende delen. Ontwerpers Carolina Galan en Lina Obregón hebben in al deze vormen de balans gevonden tussen comfort, gezelligheid en dynamiek. Deze details maken de bank helemaal af. En waar je ook voor kiest, wij garanderen dat je nieuwe MDF Italia Thea bank heerlijk zit.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

MDF Italia: Mobili Di Fattorini

Zoals de naam al doet vermoeden, is MDF Italia een designlabel van Italiaanse afkomst. Het bedrijf is in 1992 opgericht in Milaan door Bruno Fattorini en de naam is hier rechtstreeks van afgeleid. MDF is namelijk een afkorting van het Italiaanse Mobili di Fattorini, oftewel ‘meubels van Fattorini’. Van begin af aan heeft MDF Italia zich niet alleen bezig gehouden met het ontwerp van designmeubelen, maar ook met de productie en verkoop daarvan. De juiste bedrijfs- en productstrategieën hebben ervoor gezorgd dat MDF Italia zijn producten inmiddels naar meer dan veertig landen exporteert. Efficiëntie, internationalisatie en een herkenbare identiteit hebben altijd de hoofdrol gespeeld in de plannen van MDF Italia. Het resultaat mag er zijn: een prachtige collectie designklassiekers van hoge kwaliteit.

Mix en match je eigen MDF Italia Thea

Dat de MDF Italia Thea serie gemaakt is om te personaliseren blijkt uit alles. Voor iedere MDF Italia Thea bank kan je kiezen uit zes type modules die je eenvoudig aan elkaar vast kan maken. De MDF Italia Thea hoekbank is alvast voor je samengesteld en bestaat uit twee chaise longues die haaks op elkaar zijn bevestigd. Een andere kant-en-klare optie is de MDF Italia Thea bank 3-zits. Deze 3-zits bank bestaat uit een eindmodule, een tussenmodule en een chaise longue-module en is uitgevoerd in stofsoort Menfi. Naast de talloze mogelijkheden om jouw perfecte MDF Italia Thea bank te maken, kan je nog een stapje verder gaan. De MDF Italia Thea serie heeft namelijk ook losse poefs die ook in talloze kleuren en stoffen verkrijgbaar zijn. Kies voor een andere kleur poef en kussens in diezelfde kleur op de bank om een speelse zithoek te maken. Alles kan!

MDF Italia Thea bij Flinders

Flinders is officieel dealer van MDF Italia. Dat betekent dat wij elke MDF Italia Thea bank kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de MDF Italia Thea collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je MDF Italia Thea bank, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.