Naar boven

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Stofsoort in detail

De zeven kleuren waarin deze stof te krijgen is variëren van felgeel, oranje en rood tot verschillende grijstinten en wit. Een kleurenpalet alsof je de zon ziet ondergaan bij één van de vele tempels of regeringsgebouwen van de antieke stad. Je kunt Tebe niet in de wasmachine doen, wel mag je deze stof chemisch reinigen en strijken tot maximaal 110 graden Celsius.

Stofsoorten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van MDF Italia. Dat betekent dat wij alle stofsoorten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifieke stofsoort en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een stofsoort op je meubel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je een nieuw meubel ontvangt met de betreffende stofsoort.  

Flinders klanten beoordelen de producten van MDF Italia Tebe gemiddeld met 8 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.