Naar boven

MDF Italia Suave

Het woord ‘Suave’ kan verschillende betekenissen hebben wanneer je het vertaald vanuit het Spaans. Het kan mild betekenen, maar ook zacht, en ingetogen. Glad, zou ook nog kunnen. Noem het toeval, maar al deze woorden hebben dus ook betrekking op deze stof van MDF Italia. Niet alleen de gladde structuur van deze mix van 50% katoen en 50% viscose voelt glad en zacht aan, ook de zes kleuren waarin de stof te verkrijgen is zijn allemaal als ingetogen te bestempelen: blauw, beige, bruin, donkergrijs, lichtgrijs en wit. 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Stofsoort in detail

Deze stof heeft een slijtbestendigheid van 25.000 Martindale. Je kunt Suave niet in de wasmachine wassen, wel mag deze stof naar de stomerij en je kunt hem strijken tot maximaal 110 graden Celsius.

Stofsoorten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van MDF Italia. Dat betekent dat wij alle stofsoorten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifieke stofsoort en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een stofsoort op je meubel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je een nieuw meubel ontvangt met de betreffende stofsoort.  

Flinders klanten beoordelen de producten van MDF Italia Suave gemiddeld met 8 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.