MDF Italia Sonora

Sonora is een katoenmix van 56% katoen, 30% viscose en 14% linnen. Door deze combinatie van materialen kan het wat ruwer ogende oppervlak van de stof gecreëerd worden, zonder aan comfort in te boeten. Het kleurenpalet van Sonora is heel divers: er zijn felle tinten als rood en geel bij, die vervolgens via het gematigder auberginepaars naar antracietgrijs en bruin verlopen. 

Sorteren op
Toon als:

1-16 van 16 producten

Stofsoort in detail

Deze stof heeft een slijtbestendigheid van 25.000 Martindale. Je kunt Sonora niet in de wasmachine wassen, wel mag deze stof naar de stomerij en je kunt hem strijken tot maximaal 110 graden Celsius.

Stofsoorten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van MDF Italia. Dat betekent dat wij alle stofsoorten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifieke stofsoort en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een stofsoort op je meubel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je een nieuw meubel ontvangt met de betreffende stofsoort. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux. 

Flinders klanten beoordelen de producten van MDF Italia Sonora gemiddeld met 8 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.

Naar boven