Naar boven

MDF Italia Sole

Sole is gemaakt van 100% Trevira CS polyester. Dat wil zeggen dat dit een brandvertragende stof is, terwijl polyester over het algemeen toch bekend staat als licht ontvlambaar. Veiligheid is terecht een van de belangrijkste hedendaagse trends. Hoe mooi stoffen ook kunnen zijn, het doorslaggevende voordeel van Trevira CS is de permanente moeilijke ontvlambaarheid.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Stofsoort in detail

Heel wijs van MDF Italia om voor zo een hoogwaardig polyester te kiezen. En dan is Sole ook nog eens verkrijgbaar in zes mooie kleuren: zwart, donkergrijs, rood, lichtgroen, middengrijs en wit. Deze stof heeft een slijtbestendigheid van 25.000 Martindale. Je kunt Sole niet in de wasmachine wassen, wel mag deze stof naar de stomerij en je kunt hem strijken tot maximaal 110 graden Celsius.

Stofsoorten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van MDF Italia. Dat betekent dat wij alle stofsoorten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifieke stofsoort en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een stofsoort op je meubel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je een nieuw meubel ontvangt met de betreffende stofsoort.  

Flinders klanten beoordelen de producten van MDF Italia Sole gemiddeld met 8 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.