MDF Italia Sand

Waarom deze stof Sand heet? Waarschijnlijk niet alleen omdat de zandkleur waarin hij te verkrijgen is je echt ontzettend doet denken aan een dagje aan zee; heerlijk in de duinen struinen, de zon op je bol… nee, want er zijn nog zeven prachtige kleuren waaruit je kunt kiezen. Het zal meer te maken hebben met de manier waarop deze katoenmix van 46% katoen, 28% polyester en 26% viscose geweven is.

Sorteren op
Toon als:

1-17 van 17 producten

Stofsoort in detail

Het voelt net zo heerlijk aan als het strand onder je voeten. Deze stof heeft een slijtbestendigheid van 25.000 Martindale. Je kunt Sand niet in de wasmachine wassen, wel mag deze stof naar de stomerij en je kunt hem strijken tot maximaal 110 graden Celsius.

Stofsoorten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van MDF Italia. Dat betekent dat wij alle stofsoorten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifieke stofsoort en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een stofsoort op je meubel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je een nieuw meubel ontvangt met de betreffende stofsoort. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux. 

Flinders klanten beoordelen de producten van MDF Italia Sand gemiddeld met 8 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.

Naar boven