Naar boven

MDF Italia Natura

De naam van deze stof, Natura, heeft niet persé betrekking op de samenstelling van 5% katoen, 30% linnen, 5% polyamide, 30% acryl, 10% polyester en 20% viscose. Meer nog slaat de naam op de rustgevende kleuren waarin deze stof gemaakt wordt: beige, lichtgrijs, middengrijs en wit. Kleuren die doen denken aan zand en steen, grijze wolkenluchten en fel wit zonlicht. Allemaal producten van Moeder Natuur.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Stofsoort in detail

Deze stof heeft een slijtbestendigheid van 35.000 Martindale. Je kunt Natura niet in de wasmachine wassen, wel mag deze stof naar de stomerij en je kunt hem strijken tot maximaal 110 graden Celsius.

Stofsoorten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van MDF Italia. Dat betekent dat wij alle stofsoorten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifieke stofsoort en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een stofsoort op je meubel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je een nieuw meubel ontvangt met de betreffende stofsoort.  

Flinders klanten beoordelen de producten van MDF Italia Natura gemiddeld met 8 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.