MDF Italia Monaco

Monaco heeft net als de gelijknamige plaats klasse en stijl. Deze bijzondere materialenmix van 50% katoen, 17% linnen en 33% viscose is in een visgraatpatroon geweven in frisse en toch bescheiden kleurstellingen. Er zijn acht verschillende kleurstellingen waar je uit kunt kiezen: beige-antracietgrijs, beige-zwart, wit-beige, wit-blauw, wit-donkergrijs, wit-lichtgroen, wit-rood en wit-geel. Vooral de combinaties met wit roepen het beeld op van een mondaine badplaats in de zomer: het geel van de zon en het zand, het blauw van de zee… 

Sorteren op

1-14 van 14 producten

Stofsoort in detail

Deze stof heeft een slijtbestendigheid van 35.000 Martindale. Je kunt Monaco niet in de wasmachine wassen, wel mag deze stof naar de stomerij en je kunt hem strijken tot maximaal 110 graden Celsius.

Stofsoorten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van MDF Italia. Dat betekent dat wij alle stofsoorten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifieke stofsoort en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een stofsoort op je meubel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je een nieuw meubel ontvangt met de betreffende stofsoort. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux. 

Flinders klanten beoordelen de producten van MDF Italia Monaco gemiddeld met 8 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.

Naar boven