MDF Italia Menfi

Met Menfi ga je back to nature, maar wel met een beetje broodnodige glamour. Deze stof bestaat namelijk voor 90% uit linnen en voor 10% uit polyamide, wat het een wat meer glanzende kwaliteit meegeeft dan een stof die voor 100% uit linnen bestaat. 

Sorteren op
Toon als:

1-17 van 17 producten

Stofsoort in detail

Menfi is verkrijgbaar in dertien verschillende kleuren, het palet bestaat naast de zeven edelsteenkleuren uit een aantal verschillende grijstonen. Deze stof heeft een slijtbestendigheid van 30.000 Martindale. Je kunt Menfi niet in de wasmachine doen, wel mag je deze stof chemisch reinigen en strijken tot maximaal 110 graden Celsius.

Stofsoorten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van MDF Italia. Dat betekent dat wij alle stofsoorten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifieke stofsoort en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een stofsoort op je meubel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je een nieuw meubel ontvangt met de betreffende stofsoort. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux. 

Flinders klanten beoordelen de producten van MDF Italia Menfi gemiddeld met 8 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.

Naar boven