Naar boven

MDF Italia Manila

Manila is een stof van 100% katoen die een Teflon-behandeling heeft gehad. Teflon is bekend van de antiaanbaklaag op pannen. Je kunt je dus wel voorstellen wat een bijzonder effect dit geeft op het katoen; het krijgt er meteen een dosis glans van en daardoor een luxere uitstraling. 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Stofsoort in detail

Manila is verkrijgbaar in maar liefst 23 verschillende kleuren, van mosterdgeel tot beige en verschillende tinten blauw. Deze stof heeft een slijtbestendigheid van 30.000 Martindale. Je kunt Maia niet in de wasmachine doen, wel mag je deze stof chemisch reinigen en strijken tot maximaal 110 graden Celsius.

Stofsoorten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van MDF Italia. Dat betekent dat wij alle stofsoorten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifieke stofsoort en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een stofsoort op je meubel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je een nieuw meubel ontvangt met de betreffende stofsoort.  

Flinders klanten beoordelen de producten van MDF Italia Manila gemiddeld met 8 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.