MDF Italia Lim

Met een MDF Italia Lim tafel in huis ben jij altijd klaar voor een gezellig etentje in Italiaanse stijl. Denk aan een grote hoeveelheid eten en een open huis waar vrienden en familie zonder aankondiging aan tafel kunnen aanschuiven. Er is genoeg voor iedereen! Dit is het doel dat de makers voor ogen hadden met de MDF Italia Lim serie: gezellige maaltijden aan een mooie design tafel. Aan de MDF Italia Lim 3.0 tafel 220cm kun je bijvoorbeeld met wel acht personen comfortabel zitten. Nodig dus ‘tutti la famiglia’ uit en bouw een feestje aan je MDF Italia Lim tafel.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Design van MDF Italia

Zoals je al uit de naam kunt opmaken, is MDF Italia een designmerk uit Italië. Het label is in 1992 door Bruno Fattorini opgericht in Milaan en de naam is hier rechtstreeks van afgeleid. MDF is namelijk een afkorting van het Italiaanse Mobili di Fattorini, oftewel ‘meubels van Fattorini’. MDF Italia houdt zich niet alleen bezig met het ontwerpen van designmeubelen, maar ook met de productie en verkoop daarvan. Het resultaat is een geweldige collectie designklassiekers van hoge kwaliteit. Neem bijvoorbeeld de MDF Italia Lim collectie: deze tafels zijn vervaardigd van het beste materiaal en ogen strak en modern. Precies wat MDF Italia voor ogen heeft met zijn motto ‘simpel is super’.

Strijkijzer op je MDF Italia Lim tafel

We weten dat het misschien gek klinkt, maar je kunt gerust je strijkijzer op je MDF Italia Lim tafel zetten. Waarom je dat zou doen? De MDF Italia Lim tafels kunnen geleverd worden met een tafelblad van Fenix. Dit innovatieve materiaal is gevoelig voor warmte, wat concreet betekent dat je met een warm strijkijzer kleine krasjes kunt laten wegsmelten als sneeuw voor de zon. Zie jij het wel zitten om je MDF Italia Lim 3.0 tafel 180cm als strijkplank te gebruiken? Controleer dan wel even of het daadwerkelijk een Fenix tafelblad is. Want de MDF Italia Lim serie is ook verkrijgbaar met een keramisch of glazen tafelblad, materiaalsoorten die iets minder hittebestendig zijn. Wil je een robuuste look creëren? Ga dan voor de MDF Italia Lim 3.0 tafel 200cm met een tafelblad van cement. Welk tafelblad heeft jouw voorkeur?

Groots tafelen

Statige huizen en speciale gelegenheden vragen om grote tafels. Hiervoor ben je bij MDF Italia aan het juiste adres. Zo hebben de designers van de MDF Italia Lim serie verschillende maten tafels ontworpen, zoals de Lim 3.0 tafel 240cm en de Lim 3.0 tafel 260cm. Deze MDF Italia Lim tafels zijn geschikt voor groepen van acht tot tien mensen. Perfect dus voor wie een ruime eetkamer heeft en graag dinertjes organiseert voor vrienden, familie of collega’s. Natuurlijk zijn de MDF Italia Lim tafels ook geschikt voor multifunctionele gebruikers, die aan de ene kant van de tafel willen ontbijten en aan het andere tafeleind hun laptop open willen klappen. Hoe gebruik jij de MDF Italia Lim tafel?

MDF Italia Lim bij Flinders

Flinders is officieel dealer van de MDF Italia Lim serie. Dat betekent dat wij elke MDF Italia Lim tafel kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke MDF Italia Lim tafel en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je MDF Italia Lim tafel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.