MDF Italia Frank

Frank is een interessante stof met een streepje die bestaat uit 52% katoen, 20% viscose, 18% wol en 10% linnen, en dus 100% uit organische stoffen! Fijn, want het combineert een aantal positieve eigenschappen van deze natuurproducten zonder aan comfort in te boeten. Katoen bijvoorbeeld is slijtvast en ademend, net als wol en linnen trouwens. Viscose is dan weer heerlijk zacht, en wol ook. En ga zo maar door.

Sorteren op

1-14 van 14 producten

Stofsoort in detail

Frank is verkrijgbaar in vijf verschillende uitvoeringen: beige met een bruine streep, bruin met een blauwe streep, donkergrijs met een beige streep, ivoor met een lichtgrijze streep en lichtgrijs met een middengrijze streep. Hij heeft een slijtvastheid van 30.000 Martindale. Je kunt deze stof niet in de wasmachine doen. Hij mag wel naar de stomerij, en gestreken worden met een strijkbout met een temperatuur van maximaal 110 graden Celsius.

Stofsoorten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van MDF Italia. Dat betekent dat wij alle stofsoorten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifieke stofsoort en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een stofsoort op je meubel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je een nieuw meubel ontvangt met de betreffende stofsoort. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux. 

Flinders klanten beoordelen de producten van MDF Italia Frank gemiddeld met 8 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.

Naar boven