Naar boven

MDF Italia Abakan

Abakan is een luxe wolmix van 65% wol, 20% polyamide en 15% kasjmier. Van wol is bekend dat het allerlei prachtige eigenschappen heeft: het werkt brandvertragend, is warm en comfortabel. Het is ook een natuurproduct. 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Stofsoort in detail

De stof is verkrijgbaar in drie kleuren: wit, zwart en een donkerbruine kleur die ‘turtledove’ genoemd wordt. Je kunt Abakan niet in de wasmachine doen. Deze stof mag wel naar de stomerij, en gestreken worden met een strijkbout met een temperatuur van maximaal 110 graden Celsius.

Stofsoorten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van MDF Italia. Dat betekent dat wij alle stofsoorten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifieke stofsoort en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een stofsoort op je meubel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je een nieuw meubel ontvangt met de betreffende stofsoort.  

Flinders klanten beoordelen de producten van MDF Italia Abakan gemiddeld met 8 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.