Muuto Match theelicht
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

  Muuto Match theelicht

  Omschrijving

  Het Muuto Match theelicht is ontworpen door Form us with love.

  Brand je ook altijd je vingers bij het aansteken van waxinelichtjes in houdertjes? De ontwerpers van Form us with love hebben hier iets op gevonden: de Match. Dit theelichthoudertje bevat een smalle opening waar je je lucifer al brandend door naar beneden kan laten zakken. Handig en mooi. Want nu valt de dansende vlam van het kaarsje nog beter op! De Match van Muuto is ontworpen door Form us with love.

  Het Muuto Match theelicht is gemaakt van glas en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het theelicht is 8 centimeter hoog en heeft een diameter van 5,9 centimeter.

  Zoek je naast het Match theelicht van Muuto een ander Theelicht van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Muuto. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over het Match theelicht, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Specificaties

  Afmetingen (h) 8.00 x (Ø) 5.90 cm
  Ruimte Alleen geschikt voor binnen
  Materiaal Glas
  Garantie 2 jaar
  Merk Muuto
  Ontwerper Form us with love
  Herkomst Denemarken

  Sfeerafbeeldingen

  Muuto Match theelicht
  Muuto Match theelicht

  Klantenreviews

  Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst voor dit product. Wat vindt u dit product? Plaats een beoordeling!

  Naar boven