Naar boven

Massimo design

Massimo is al sinds 2001 een specialist in vloerkleden. Het doel van het designmerk is om de klanten uitstekende kwaliteit, eersteklasservice en een goede prijskwaliteitverhouding te bieden. Het creatieve team ontwikkelt kwalitatief hoogwaardige kleden voor huishoudelijk gebruik die met de hand zijn geknoopt of geweven. De kleden worden gemaakt volgens traditionele technieken met hoge kwaliteit materialen. Het designmerk zorgt ervoor dat de vloerkleden met liefde worden gemaakt. Het merk werkt namelijk samen met CARE & FAIR, een stichting die zorgt dat kinderarbeid bij het produceren van vloerkleden stopt. Zij garanderen dan ook dat er geen kinderhanden aan te pas komen bij de productie. Je haalt met een vloerkleed van Massimo een uniek exemplaar in huis waar met veel passie en aandacht aan gewerkt is en waar je lange tijd plezier van hebt.

Stijlvolle Massimo Bamboo vloerkleden

Het feit dat de Massimo Bamboo vloerkleden zijn gemaakt van bamboe heeft naast zijn beeldschone glans nog meer voordelen. Bij de aankoop van een van deze kleden maak je namelijk een milieuvriendelijke keuze. Het bamboegaren is gewonnen uit bamboepulp. De productie hiervan is duurzaam en er wordt geen gebruikgemaakt van pesticide. Het materiaal zorgt ook voor een lange levensduur. Dit komt door de hoge kwaliteit van de vezels waardoor het kleed bijna niet pilt. De kleden zijn ook geschikt voor kantoren of andere openbare plekken waar veel mensen lopen. Neem bijvoorbeeld het Massimo Bamboo vloerkleed 250x300. Door de grote oppervlakte is dit Bamboo vloerkleed de perfecte eyecatcher. Het kleed doorbreekt een lange lege vloer en geeft de ruimte meteen een warme sfeer. Andere formaten en vormen vind je ook in de geliefde Massimo Bamboo collectie.

Massimo vloerkleden bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Massimo. Dat betekent dat wij alle vloerkleden van Massimo kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Flinders klanten beoordelen de producten van Massimo vloerkleden gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.