Naar boven

De liefde van Massimo

Al sinds 2001 is Massimo een specialist in vloerkleden. Het Deense merk streeft ernaar om de consumenten te voorzien van de beste kwaliteit en service tegen een eerlijke prijs. Een belangrijk onderdeel van de kwaliteit is het materiaal. Ze gebruiken uitsluitend de beste en meest natuurlijke producten. Dit materiaal wordt vervolgens met de hand geknoopt of geweven volgens traditionele technieken. Belangrijk is daarbij te noemen dat Massimo garandeert dat daarbij geen kinderhanden aan te pas komen. Zij werken samen met CARE & FAIR, een stichting die zorgt dat kinderarbeid bij het produceren van vloerkleden in landen als India, Nepal en Pakistan stopt. Het bedrijf zorgt ervoor dat de vloerkleden met niks anders dan liefde worden gemaakt en hoopt dat een van de kleden bij jou thuis verder een lang en gelukkig leven zal hebben.

Stijlvolle Massimo Earth Bamboo vloerkleden

Er zijn verschillende redenen waarom een vloerkleed fijn is om aan je interieur toe te voegen. Ten eerste is het natuurlijk lekker warm aan de voeten. Fijn voor in de slaapkamer of in de woonkamer wanneer je graag de hele dag op je sokken loopt. Een kleed kan ook helpen wanneer de akoestiek niet optimaal is en je het geluid graag wat meer wilt dempen. En ook heel belangrijk, een vloerkleed kan helpen je interieur samen te brengen of ruimtes wat meer van elkaar te scheiden. Het kan werken als focuspunt en de meubels eromheen tot elkaar brengen om zo een ruimte in een ruimte te creëren. Vooral handig wanneer je een grote open loft hebt of bijvoorbeeld een kantoor bezit. Dan kan het Earth Bamboo vloerkleed 250x300 zomaar de geborgenheid brengen die nog ontbrak.

Massimo Earth Bamboo bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Massimo. Dat betekent dat wij alle producten uit de Massimo Earth Bamboo collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Massimo
Filters
Subcategorie
Geschikt voor
Productsoort
Prijs
>>
<<
   
Update
Kleur
Materiaal
Op voorraad