Massimo vloerkleden

Massimo is een Deens vloerkledenmerk. Een vloerkleed is van groot belang om een ruimte net wat meer sfeer en warmte te geven. Je kunt met een vloerkleed van Massimo bepaalde onderdelen in je interieur ook meer met elkaar verbinden. De vloerkleden van dit merk staan bekend om hun hoge kwaliteit en zijn in verschillende afwerkingen verkrijgbaar: handgeknoopt of handgeweven. Voor elk vloerkleed worden de beste natuurlijke garen gebruikt om zo vloerkleden te maken waar het merk in gelooft en waar je jarenlang plezier van kunt hebben. Door de vrij minimalistische, simplistische look van de vloerkleden, doen ze het eigenlijk in vrijwel elke ruimte goed. Heb jij al een idee waar zo’n vloerkleed van Massimo goed van pas komt in jouw interieur? Ontdek welke opties er zijn en waar de vloerkleden bekend om staan. 

Flinders is dealer van

Sorteren op
Toon als:

1-10 van 10 producten

Over Massimo

Het Deense merk Massimo is in 2001 opgericht door Mads Frandsen. Dit designlabel staat bekend om kwalitatief hoogwaardige vloerkleden speciaal voor in huis of juist in zakelijke omgevingen als kantoren of hotels. De methoden die worden gebruikt voor de productie van deze vloerkleden zijn al zo oud als de weg naar Rome, maar worden tot op de dag van vandaag nog steeds ingezet. Op basis van die eeuwenoude traditie wordt elk vloerkleed met zorg samengesteld. Het creatieve team achter dit merk werkt met veel passie aan elke stap die Massimo weer maakt. In het verleden is Massimo een samenwerking gestart met Care & Fair. Dit is een organisatie die kinderarbeid tegengaat. Denk bijvoorbeeld aan het weven van vloerkleden in landen als Nepal en India. Door deze samenwerking garandeert dit merk dat er geen kinderen worden ingezet bij de productie van deze vloerkleden. Een percentage van elk vloerkleed gaat naar deze organisatie die met deze financiële steun onderwijs en gezondheid meer op de kaart kan zetten in de arme(re) landen waar kinderarbeid nog geregeld voorkomt.

Natuurlijke Massimo vloerkleden

De vloerkleden van Deense bodem worden stuk voor stuk gemaakt van natuurlijke materialen. Een fraaie vloerkledenserie van Massimo is de Earth/Bamboo serie. Earth staat voor wol uit Nieuw-Zeeland wat ervoor zorgt dat de kleden erg stevig zijn. De vloerkleden doen het daarom goed op drukbezochte plekken. Denk aan een lobby in een hotel of aan de ingang van een restaurant. Zoals de naam je vast al doet vermoeden, zijn de Bamboo vloerkleden van 100% bamboevezels gemaakt. Deze bamboe is duurzaam geproduceerd zonder pesticides. Kenmerkend voor deze vloerkleden is wel dat ze een enorm mooie glans hebben. De vloerkleden uit de Earth/Bamboo serie zijn uiteraard gemaakt van wol en bamboe wat zorgt voor stevigheid en glans tegelijkertijd. Met welk vloerkleed sier jij je woning?

Massimo vloerkleden bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Massimo. Dat betekent dat wij alle Massimo vloerkleden kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Massimo en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Massimo. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product van Massimo veilig en vertrouwd online bestelt. Wij verzenden bovendien gratis in de Benelux. 

Flinders klanten beoordelen de producten van Massimo gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.

Naar boven