Naar boven
Sorteren op

1-2 van 2 producten

Martinelli Luce, producent van de Serpente serie

De Serpente serie is onderdeel van de collectie van het Italiaanse verlichtingsmerk Martinelli Luce. Het bedrijf heeft al meer dan vijftig jaar ervaring met het produceren van designlampen en dit zie je ook terug in ieder ontwerp dat Martinelli Luce op de markt brengt. De lampen zijn namelijk geïnspireerd op natuur en geometrie, waardoor je een interessante mix krijgt van natuurlijke materialen en wiskundige vormen. Een goed voorbeeld hiervan is de Martinelli Luce Serpente serie. Zoals gezegd is de vormgeving van deze lamp geïnspireerd op het ranke voorkomen van een slang. Bovendien heeft de Martinelli Luce Serpente lamp een slanke lijn en mooie rondingen. Precies wat je kunt verwachten van de producten van Martinelli Luce.

Slang op de vloer

De Serpente vloerlamp ademt helemaal de sfeer van de jaren 60 van de vorige eeuw. De geometrische vormen en de dynamiek van deze lamp droegen veel bij aan het vestigen van de naam van Italiaans design in het algemeen. Ook de reputatie van het merk Martinelli Luce werd bijzonder goed dankzij het ontwerp van de Serpente collectie. En dat is niet zo gek ook, want de vloerlamp uit deze serie is echt prachtig om te zien. Bovendien kan de metalen poot draaien dankzij een scharnier halverwege. Hierdoor kun je zelf bepalen of je de Martinelli Luce Serpente lamp een slangachtige of een ‘halve maan’-achtige uitstraling geeft. Welke van de twee heeft jouw voorkeur?

Martinelli Luce Serpente bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Martinelli Luce. Dat betekent dat wij iedere Martinelli Luce Serpente lamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Martinelli Luce Serpente lamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Serpente lamp van Martinelli Luce, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.