Naar boven
Sorteren op

1-1 van 1 producten

Geschiedenis van Marset

Marset produceert al meer dan vijftig jaar de mooiste spots. Waar zij in de jaren 40 begonnen als een klein familiebedrijf in metaalsmelting, is de Spaanse onderneming nu uitgegroeid tot één van de grootste lichtfabrikanten. Dankzij deze tientallen jaren aan kennis en ervaring worden de Marset spots nu gekenmerkt door authenticiteit, eenvoud en uitstraling. Bovendien is Marset erin geslaagd om het bedrijf wereldwijd in de markt te zetten: hoewel het hoofdkantoor en de fabriek zich in Spanje bevinden, zijn er inmiddels ook vestigingen in New York en Milaan. En zo kom je vandaag de dag de ontwerpen uit de Marset collectie tegen op het hoofdkantoor van Sony Music in Spanje en in de Starbucks in New York.

Het beste jongetje van de klas

Het gebruiken van de nieuwste technologieën staat bij Marset hoog in het vaandel. Helemaal niet gek dus dat de Marset Polo spot LED volledig voldoet aan de kwaliteitseisen van Marset. Deze spot wordt ook wel het schoolvoorbeeld genoemd van hoe de ontwikkeling in de LED technologie kan leiden tot betere verlichting. Zo is hij zo klein als maar kan. Dit is mogelijk doordat de bedrading kleiner is geworden en het ouderwetse peertje niet nodig is. Klein maar krachtig, want de Marset spot is door zijn voormaat erg wendbaar. Het kapje beweeg je met gemak iedere kant op. Hierbij hoef je niet bang te zijn om je handen te branden. De nieuwe LED lamp wordt namelijk niet heet. Alleen trekt deze kleine krachtpatser alle aandacht, maar zeker als er een paar Marset spots op een rij hangen, geeft dit een prachtig resultaat. Je zou hem ook aan de muur kunnen bevestigen met de kap naar boven gericht, dan krijg je bijzondere wandverlichting!

Marset spot bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Marset. Dat betekent dat wij elke Marset spot kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Marset spot en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Marset spot, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.