Marset Nenúfar

Laat je betoveren door de Marset Nenufar collectie bij Flinders! De unieke verlichting uit deze serie lijkt te drijven op de lucht, en ontleent zijn naam en vorm dan ook aan de waterlelie. Afhankelijk van het gekozen model uit de Marset Nenufar serie, verspreiden 9, 15 of zelfs 27 ledlampen een prachtig licht door de kamer. Dit ontwerp van de Spaanse Joan Gaspar is dan ook razend populair bij Flinders. Ben je benieuwd of de Marset Nenufar serie ook iets voor jou is? Begin dan met de Nenufar 3a hanglamp LED. Deze bestaat uit drie buizen waaraan elk drie ledlampen zijn bevestigd en heeft een diameter van 50 centimeter. Een prima afmeting om kennis te maken met de prachtige lampen uit de Nenufar serie van Marset!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Mooi van Marset

Marset produceert al meer dan vijftig jaar de mooiste lampen. Waar zij in de jaren 40 begonnen als een klein familiebedrijf in metaalsmelting, is de Spaanse onderneming inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste lichtfabrikanten. Dankzij deze tientallen jaren aan kennis en ervaring worden de Marset lampen nu gekenmerkt door authenticiteit, eenvoud en uitstraling. Met zijn unieke vormgeving die tegelijkertijd heel simpel is, vormt de Marset Nenufar serie hier een perfect voorbeeld van. Bovendien is Marset erin geslaagd om het bedrijf wereldwijd in de markt te zetten: hoewel het hoofdkantoor en de fabriek zich in Spanje bevinden, zijn er inmiddels ook vestigingen in New York en Milaan.

How much can you handle?

De Nenufar 5a hanglamp LED is de middelgrote lamp uit deze collectie van Marset. Net als de andere lampen uit deze serie is dit de perfecte middenweg tussen een architectonisch hoogstandje en een decoratief element. Materialen van topkwaliteit en de nieuwste LED technologie maken de verlichting uit de Marset Nenufar serie helemaal af. Wil je nóg meer? Dan is de Nenufar 9a hanglamp LED wel iets voor jou. De grootste lamp uit de Nenufar serie van Marset heeft maar liefst 27 ledlampen. Daar kun je dus uren naar kijken – en een groot oppervlakte mee verlichten! Net als de andere lampen uit de Nenufar collectie is ook dit ontwerp verkrijgbaar in zwart en wit, waarbij de elektriciteitskabel dezelfde kleur heeft als de lampen.

Marset Nenufar bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Marset. Dat betekent dat wij alle producten uit de Marset Nenufar collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Marset Nenufar lamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Marset Nenufar lamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.