Marset design

Marset begon ergens in de jaren 40 als familiebedrijf. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een grote naam op de lampenmarkt en wonnen ze prijzen als de DME Award 2014-2015, de Premio Nacional de Diseno en de Red Dot Award 2016 voor de FollowMe lamp. Marset is altijd op zoek naar nieuwe vormen, innovatieve processen en slimme oplossingen. Ze nemen hun publiek mee op een reis zonder definitieve bestemming. En altijd met oog voor de kleinste details en kwalitatief hoogstaande materialen. Authenticiteit meets de toekomst. De Marset Concentric serie is daar een perfect voorbeeld van evenals bijvoorbeeld de Ginger wandlamp of de Theia vloerlamp.

Kleurrijke Marset Concentric wandlampen

Zelfs als de Marset Concentric S wandlamp LED uit is, valt deze op. Door zijn optisch ronde, zachte vormen zou je de lamp bijna willen aaien, zeker in combinatie met de zo mogelijk nog zachtere kleuren. Die kleuren zijn overigens beschikbaar in drie verschillende combinaties: neonkleuren, warme kleuren of koele kleuren. Omdat de wandlamp snoerloos is, lijkt hij aan de muur te zweven als alziend oog die iedereen in de gaten houdt. Ja, we know, daar gaan we weer met de associaties. Maar deze lamp is zo intrigerend, dat we niet anders kunnen. En reken maar dat jij daar hetzelfde over denkt als hij aan je muur hangt. Tip: doe alle andere lichten uit en zet alleen de Concentric L wandlamp LED van Marset aan voor wéér een andere uitstraling.

Marset Concentric bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Marset. Dat betekent dat wij alle producten uit de Marset Concentric collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuwe product ontvangt.