Naar boven
Sorteren op

1-2 van 2 producten

Mooi van Marset

Marset produceert al meer dan vijftig jaar de mooiste lampen. Waar zij in de jaren 40 begonnen als een klein familiebedrijf in metaalsmelting, is de Spaanse onderneming inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste lichtfabrikanten. Dankzij deze tientallen jaren aan kennis en ervaring worden de Marset lampen nu gekenmerkt door authenticiteit, eenvoud en uitstraling. Met zijn unieke vormgeving die tegelijkertijd heel simpel is, vormt de Marset Nenufar serie hier een perfect voorbeeld van. Bovendien is Marset erin geslaagd om het bedrijf wereldwijd in de markt te zetten: hoewel het hoofdkantoor en de fabriek zich in Spanje bevinden, zijn er inmiddels ook vestigingen in New York en Milaan.

Flexibele Marset bureaulampen

Naast de Marset Polo bureaulamp, bestaat er ook een variant hierop: de Marset Polo bureaulamp LED met tafelklem. Deze lamp maak je eenvoudig vast aan je tafel. Zo weet je in elk geval zeker dat hij wel tegen een stootje kan zonder dat hij meteen op de grond ligt. Hij is ontworpen als werklamp en dat kun je eigenlijk ook wel een beetje zien. Door de superhandige klem kun je hem eigenlijk op elke plek bevestigen. Het is maar net waar je het licht nodig hebt. Handig, toch? Om er zeker van te zijn dat je hem een mooi plekje kunt geven, brengen we je graag op de hoogte van de afmetingen. De lampenkap heeft een diameter van 4,5 centimeter en een hoogte van 10 centimeter. De klem heeft een breedte van 8,5 centimeter en een hoogte van 10,5 centimeter. Weet jij al waar hij goed van pas komt op je bureau? Marset bureaulampen zijn in elk geval een aanwinst voor jouw werkkamer of kantoor.

Marset bureaulampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Marset. Dat betekent dat wij alle Marset bureaulampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifieke Marset bureaulampen en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een bureaulamp van Marset, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.