Naar boven
Sorteren op

1-2 van 2 producten

Magis design

Designlabel Magis timmert al behoorlijk wat jaren aan de weg. Dit merk is het leven ingeroepen in het jaar 1976 door de Italiaan Eugenio Perazza. En met succes: Magis staat bekend om ontwerpen zonder grenzen waarbij de kwaliteit en creativiteit een grote rol spelen. Deze kenmerken in combinatie met de technologische verfijning toveren de ontwerpen om tot topdesignproducten die er net wat anders uitzien. Oftewel: producten die je niet mag missen. Out of the box denken, daar houden de ontwerpers van Magis van. Stefano Giovannoni, Jasper Morrison en Konstantin Grcic zijn enkele topontwerpers die een aanwinst vormen voor Magis. In de collectie van dit merk vind je producten voor binnen en buiten. Zo geniet je in elke ruimte van Italiaans topdesign. Een voorbeeld van een absolute topserie: de Chair One meubels.

Stijlvolle Magis Vigna tafels

Een tafel om aan te dineren, of simpelweg een tafel om een drankje te doen? Dat is een vraag die je jezelf moet stellen. Dit maakt de keuze voor de tafel die bij jou past een stuk eenvoudiger. De kleinste tafel uit deze collectie is de Magis Vigna tuintafel 80. Deze sierlijke aanwinst komt goed van pas in je tuin, maar je kunt hem ook plaatsen in je woonkamer of werkkamer. Het is maar net waar je hem nodig hebt. Het tafelblad heeft een diameter van 80 centimeter. Als deze tafel je toch net wat te klein is, dan is de Magis Vigna tuintafel 120 misschien een optie. Ronde tafels scoren vrij goed als het gaat om gezelligheid. In het assortiment van Magis vind je ook complete tuinsets.

Magis Vigna bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Magis. Dat betekent dat wij alle producten uit de Magis Vigna collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.