Naar boven

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Magis design

Het Italiaanse merk Magis is al sinds 1976 een bekende naam in de designwereld. De filosofie van Magis is dat design vooral een manier van denken is. Ze bekijken de wereld en zien kansen om bestaande elementen in een andere context toe te passen. Vervolgens screenen ze welk idee uitvoerbaar is en welk idee niet. Door deze visie zijn de ontwerpen van Magis vaak net even anders dan je gewend bent. Een stoel in de vorm van een tol? Een ladekast die om zijn eigen as kan draaien? Of een tapijt waar je mee kunt puzzelen? Magis denkt absoluut out of the box. Het Italiaanse Magis heeft zowel designproducten voor binnenshuis als buitenshuis. Dat betekent binnen én buiten genieten van Italiaans topdesign.

Stijlvolle Magis tuinsets

Ga je liever voor een vierkante, strakke tafel? Dan is de Magis Air-Table tuinset 65x65 + 4 stoelen (chair) een optie. De tafel uit deze set is heeft een vierkant tafelblad en biedt daarom in elk geval plek voor vier personen. De bijpassende tuinstoelen geven je het comfort dat je verdient. Doordat deze tuinmeubels zijn gemaakt van kunststof, kunnen ze alle soorten weersomstandigheden prima aan. Door de keuze voor dit materiaal, haal je ook eenvoudig een doekje er langs. Voor welke set je ook kiest, de Magis tuinsets zijn hoe dan ook een aanwinst voor je tuin, balkon of terras. Ook bij hotels, restaurants en kantoren komen deze tuinsets van Magis goed van pas. Weet je het al?

Magis tuinsets bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Magis. Dat betekent dat wij alle Magis tuinsets kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Magis tuinset en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een tuinset van Magis, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.