Naar boven

Magis Design

Magis design is in 1976 opgericht door Eugenio Perazza. Sindsdien zijn de designmeubelen van Magis niet meer weg te denken uit de designbranche. En terecht, want de beroemde stoelen als de Magis Air Chair en Magis First Chair zijn absolute designiconen. Magis staat voor Italiaanse kwaliteit en creativiteit en is altijd op zoek naar technologische verfijning. Een belangrijk onderdeel van het dagelijkse designproces is dan ook het opzoeken van grenzen. Een stoel in de vorm van een tol? Een ladekast die om zijn eigen as kan draaien? Of een tapijt waar je mee kunt puzzelen? Magis denkt absoluut out of the box. We zijn benieuwd wat we de komende jaren nog meer kunnen verwachten van dit Italiaanse topmerk!

Een huis vol Magis Traffic

Met de Magis Traffic collectie kun je bijna je hele huis inrichten. Voor de woonkamer heeft de serie de Magis Traffic Sofa bank 2-zits. Deze bank heeft een lengte van 134 centimeter en een breedte van 80 centimeter. Wat deze bank zo speciaal maakt is het frame dat aan de buitenkant goed zichtbaar is. Dit frame is verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals wit, zwart, bruin, blauw, groen en rood. De kussens hebben bijpassende bekleding waardoor de stof en het frame mooi bij elkaar kleuren. Om de woonkamer af te maken, zet je de Magis Traffic salontafel small neer. Net zoals bij de bank, is het frame gemaakt van gepoedercoat staal. Het tafelblad van de salontafel is gemaakt van acrylsteen en heeft een dikte van 12 millimeter. Deze combinatie geeft de Magis Traffic salontafel een elegante uitstraling.

Aan tafel met de Magis Traffic collectie

Ben je op zoek naar een opvallende eettafel waar je met veel familie en vrienden aan kunt zitten? Zoek niet verder! De Magis Traffic tafel 220x90 heeft voldoende plek voor een groep vrienden of een groot gezin tot en met acht personen. Door het ruime tafelblad van 220 centimeter bij 90 centimeter kan iedereen gezellig aanschuiven. Het frame is gemaakt van gelakt staal en het tafelblad is gemaakt van gelakt MDF met een dikte van 2,8 centimeter. De Traffic tafel van Magis is in twee kleurencombinaties beschikbaar: een wit frame met een wit blad of een zwart frame met een zwart blad. Ook erg handig: de tafel wordt geleverd met viltjes.

Magis Traffic bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Magis. Dat betekent dat wij elk product uit de Magis Traffic collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek Magis Traffic product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Magis Traffic product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.