Naar boven

Magis heeft karakter

Dit Italiaanse merk is in 1976 opgericht in het noordoosten van Italië en dat is een van de meest dynamische en industriële gebieden van Europa. En nog steeds worden al hun producten volledig in Italië geproduceerd ook al is 85% van de productie tegenwoordig voor export bestemd. Hiermee houdt het merk de traditie in ere en kunnen ze hoogwaardige kwaliteit garanderen. Om ook de esthetische en poëtische waarde van de producten hoog te houden, werkt Magis samen met internationaal bekende designers zoals Marcel Wanders, Zaha Hadid en Philippe Starck. Het assortiment zit dus boordevol karakteristieke ontwerpen met ieder hun eigen verhaal. Je vindt dan ook verschillende ontwerpen van Magis terug in de permanente collectie van de grote musea wereldwijd.

Stijlvol Table First tuinmeubilair van Magis

Het fijne ontwerp van de Table First tafels is er ook in een uitvoering voor buiten. Goed nieuws, want ook buiten staat dit exemplaar schitterend. Waar het tafelblad van de exemplaren voor binnen gemaakt is van MDF, hebben de uitvoeringen voor buiten een blad van HPL wat een hoogwaardig hogedruklaminaat is. En de tafelpoten van kunststof zijn sowieso bestand tegen weer en wind. Zet daarom de Table First tuintafel rechthoek outdoor 139x79 buiten in je tuin of op je terras en nodig je vrienden uit voor een heerlijke maaltijd in de buitenlucht. Vind je het gezelliger om met z’n allen aan een ronde tafel te zitten? Neem dan de Table First tuintafel rond 120 outdoor en vergeet je barbecue niet aan te zetten.

Magis Table First bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Magis. Dat betekent dat wij alle producten uit de Magis Table First collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.