Naar boven
Sorteren op

1-2 van 2 producten

Magis design

Magis is een designmerk van Italiaanse bodem. Dit designlabel is in 1976 opgericht door Eugenio Perazza. Deze collectie laat je kennismaken met design van topkwaliteit. Volgens hem is design een manier van denken. De inspiratie halen ze uit de buitenwereld en proberen hieruit kansen te signaleren in bestaande elementen. Deze elementen passen ze vervolgens toe in een andere context. Zolang het uitvoerbaar is, worden deze elementen in een modern jasje gestoken. Vaak net een tikkeltje anders zoals je van Magis mag verwachten. Zij denken niet voor niets out of the box en wij houden ervan. Topontwerpers Stefano Giovannoni, Konstantin Grcic en Jasper Morrison dragen duidelijk hun steentje bij aan hun creatieve kwaliteitsproducten.

Strakke Magis Striped tafels

Het kan geen kwaad om wat extra vitamine D op te doen. Hiervoor heb je wel comfortabele tuinmeubels nodig die je uitnodigen om plaats te nemen in je tuin bijvoorbeeld. Dat lukt prima op de Striped Sedia tuinstoel. Toch mag een tafel niet ontbreken. Gaat jouw voorkeur uit naar rond, vierkant of rechthoekig? Dat is de grote vraag die ook direct bepaalt naar welke tafel je interesse waarschijnlijk uitgaat. Om met het hele gezin te genieten van een diner in de buitenlucht, komt de Magis Striped tuintafel 159x79 goed van pas. Hij oogt minimalistisch, maar juist dat maakt hem een prachtexemplaar. De Magis Striped tuintafel 79x79 is klein van stuk en komt daarom goed tot zijn recht op je balkon of terras.

Magis Striped bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Magis. Dat betekent dat wij alle producten uit de Magis Striped collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product van Magis, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.