Naar boven

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Magis: hoe het ooit begon

In 1976 werd het Italiaans Magis opgericht door Eugenio Perazza. De producten van Magis staan voor Italiaanse kwaliteit. De creativiteit van de ontwerpers van Magis uit zich direct in de verschillende topdesignproducten. Het is wel duidelijk dat ze bij Magis graag op zoek gaan naar de grens. Niet gek dat de al hun producten toch vaak net een tikkeltje anders zijn. Simpelweg een product waar je graag het verhaal erachter te weten komt. Inmiddels is Magis al jarenlang een designmerk waar je niet omheen kunt en mag. Een merk met absolute toppers die een aanvulling vormen voor je woning. In hun collectie producten kom je voor elke ruimte en doelgroep wel een passend product tegen. Het succes van Magis is mogelijk door de topontwerpers als Stefano Giovannoni, Konstantin Grcic en Jasper Morrison die dit merk aan zich heeft weten te binden.

Loungen met Magis Paso Doble meubels

Het is belangrijk dat je jezelf een momentje rust gunt. En dat elke dag weer. Dit doe je graag in de buitenlucht als het weer goed is, nietwaar? De Magis Paso Doble Low loungestoel is dé plek waar je moet zijn. Heerlijk loungen komt helemaal goed in deze stoel. Los daarvan is het ook een plaatje om naar te kijken. Laat jij je ook verleiden om plaats te nemen? Wie weet krijgt de Paso Doble Chaise Longue loungestoel van Magis het voor elkaar. Deze loungestoel is een stuk groter van formaat en laat je volop genieten van een momentje voor jezelf. Pak je favoriete boek en drankje erbij en laat de relaxsessie maar beginnen. Pas op hoor, want straks val je nog in slaap.

Magis Paso Doble bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Magis. Dat betekent dat wij alle producten uit de Magis Paso Doble collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product van Magis, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.