Naar boven
Sorteren op

1-1 van 1 producten

Magis Design

Magis is in 1976 opgericht door Eugenio Perazza. Sindsdien zijn de designmeubelen van Magis niet meer weg te denken uit de designbranche. En terecht, want de beroemde stoelen als de Magis Air Chair en Magis First Chair zijn absolute designiconen. Magis staat voor Italiaanse kwaliteit en creativiteit en is altijd op zoek naar technologische verfijning. Een belangrijk onderdeel van het dagelijkse designproces is dan ook het opzoeken van grenzen. Een stoel in de vorm van een tol? Een ladekast die om zijn eigen as kan draaien? Of een tapijt waar je mee kunt puzzelen? Magis denkt absoluut out of the box. We zijn benieuwd wat we de komende jaren nog meer kunnen verwachten van dit Italiaanse topmerk!

Magis paraplubakken maken je hal af

Is het nu een wijnrek, of plaats je er toch je paraplu in? De Magis Poppins paraplubak laat dit in eerste instantie misschien niet direct doorschemeren, maar hij biedt de juiste plek voor je paraplu(s). Hij is gemaakt van kunststof en is leverbaar in de kleuren wit en zwart. Met een breedte van 33 centimeter, een diepte van 30 centimeter en een hoogte van 30 centimeter, kun je hem een mooi plekje geven in je hal. Het is absoluut geen sta in de weg, maar een stijlvolle paraplubak die een ware aanwinst vormt voor je hal. Voor welk van de Magis paraplubakken je ook kiest, je bent in elk geval nooit meer je paraplu kwijt (mits je hem weer netjes erin plaatst). Wel zo handig als de regen met bakken uit de lucht komt, maar je toch je boodschappen even moet doen bijvoorbeeld.

Magis paraplubakken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Magis. Dat betekent dat wij alle Magis paraplubakken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifieke Magis paraplubakken en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een paraplubak van Magis, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.