Naar boven

Magis loungestoelen

Je kent het vast wel, je hebt een druk dagje gehad op werk en je wilt het liefst heerlijk neerploffen op de bank (en er niet meer vanaf komen). De collectie Magis loungestoelen laat je kennismaken met een aantal exemplaren waar je blij van wordt. Niet alleen omdat ze heel lekker zitten, maar ook omdat het stuk voor stuk plaatjes zijn om naar te kijken. Een stoel waarin je even helemaal tot rust komt is de Paso Doble Low loungestoel van Magis. Het is een fijne lounger die er schitterend uitziet. Eigenlijk is hij dag in dag uit bezig om je te verleiden toch even plaats te nemen. Hij is gemaakt van metaal en kunststof waardoor je hem een mooi plekje kunt geven in je tuin, op je balkon of op je terras. Zie jij jezelf al loungen in het zonnetje in de achtertuin?

Magis Design

Magis is in 1976 opgericht door Eugenio Perazza. Sindsdien zijn de designmeubelen van Magis niet meer weg te denken uit de designbranche. En terecht, want de beroemde stoelen als de Magis Air Chair en Magis First Chair zijn absolute designiconen. Magis staat voor Italiaanse kwaliteit en creativiteit en is altijd op zoek naar technologische verfijning. Een belangrijk onderdeel van het dagelijkse designproces is dan ook het opzoeken van grenzen. Een stoel in de vorm van een tol? Een ladekast die om zijn eigen as kan draaien? Of een tapijt waar je mee kunt puzzelen? Magis denkt absoluut out of the box. We zijn benieuwd wat we de komende jaren nog meer kunnen verwachten van dit Italiaanse topmerk!

Magis loungestoelen zijn super comfortabel

De Magis loungestoelen staan bekend om hun comfortabele zitting en de multifunctionaliteit. Je kunt ze namelijk zowel binnen als buiten neerzetten. Een mooi voorbeeld is de Magis Paso Doble chaise Longue loungestoel. Hij kan eenvoudig met je mee verhuizen. In de winter zet je hem bijvoorbeeld in je woonkamer, terwijl je hem in de zomer op je terras zet. Zelfs als het regent in de zomer, geeft hij je een vrolijk en zonnig gevoel. Pak je favoriete tijdschrift, zet een lekker bakje koffie en doe je zonnebril op. Hoogtijd om jezelf wat tijd geeft om even te ontspannen. Niet verkeerd, toch? Deze loungestoel zorgt er in elk geval dat je je weer comfortabel voelt. Pas wel op, want waarschijnlijk kom je er niet zo makkelijk weer uit. Hij zit (té) lekker!

Magis loungestoelen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Magis. Dat betekent dat wij alle Magis loungestoelen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifieke Magis loungestoelen en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een klapstoel van Magis, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.