Magis Brut

De gemeenschappelijke deler van een serie ontwerpen hoeft niet altijd de vorm te zijn. Het ontwerpproces van de Magis Brut serie begon bij het materiaal: gietijzer. De ontwerper Konstantin Grcic stelde zichzelf de vraag of hij van zo’n stevig rauw materiaal moderne meubels kon maken met een elegante en originele look. Dat het antwoord op deze vraag ja blijkt te zijn, is wat ons betreft duidelijk. Neem de Brut bank 3-zits. Door de vorm en het kleurgebruik is het een origineel exemplaar en de strakke, minimalistische vormen maken hem een tikkeltje elegant. Het is eigenlijk de perfecte bank wanneer je op zoek bent naar een volwassen en toch speelse uitstraling. Een echte eyecatcher, kunnen we wel zeggen.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-1 van 1 producten Sorteren op 1-1 van 1 producten Terug naar boven

Magis voor thuis en op locatie

Ruim veertig jaar geleden is Magis opgericht door Eugenio Perazza. Hij is een Italiaanse zakenman die de juiste designvragen wist te stellen aan de ontwerpers met wie hij samenwerkte. Er ontstond een assortiment vol unieke ontwerpen. Tegenwoordig is het merk een van de toonaangevers in de designwereld. Verschillende producten uit het assortiment maken deel uit van de vaste collectie van bekende musea zoals het MoMA in New York of Centre Pompidou in Parijs. Veel van de meubels en accessoires zijn geschikt voor zowel openbare ruimtes als voor thuis. Zo ook de meubelen uit de Brut collectie van Magis. Deze hebben zoveel allure waarmee ze niet alleen in huis de aandacht weten te trekken, maar ook op een plek waar dagelijks veel bezoekers voorbij lopen.

Magis Brut meubels een industriële look

Het gietijzer wat je in alle producten uit deze serie terugvindt, is een materiaal dat je vooral vaak buiten tegenkomt. De ontwerper heeft dan ook inspiratie opgedaan in het industriële gebruik van dit materiaal. Het wordt bijvoorbeeld veel gebruikt in de constructies van bruggen. Een inspiratiebron die je terugziet in het ontwerp van de Brut tafel 205x85 van Magis. Deze industriële tafel komt mooi uit in een grote ruimte en in een interieur waar meerdere materialen worden gemixt. Wanneer je het effect wilt vergroten, kun je ook de Brut eetbank small nemen en aan de tafel zetten. Of je koopt deze los en gebruikt hem in de hal of de slaapkamer. Deze stoere bank staat eigenlijk overal mooi.

Magis Brut bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Magis. Dat betekent dat wij alle producten uit de Magis Brut collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.