Helaas! Dit merk is niet meer verkrijgbaar bij Flinders. Gelukkig hebben we een heleboel andere merken in de collectie die je misschien interesseren. Bovendien bezorgen wij gratis in Nederland en België. Plaats dus snel je bestelling en geniet van de mooiste designmeubels.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Flinders officieel LZF dealer

Flinders is officieel dealer van LZF. We kunnen alle design lampen leveren. Ben je op zoek naar een specifieke lamp van LZF en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice 020 – 30 30 630 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Bij ons vind je geen namaak. Wij bestellen rechtstreeks bij de producent. Mocht er onverhoopt wat mis zijn met een product, dan kunnen wij voor jou zonder moeite een claim indienen bij LZF. In 9 van 10 gevallen krijg je in no-time een nieuwe lamp toegestuurd. Bestel je LZF  verlichting bij Flinders veilig en vertrouwd online. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel waarborg. Wij verzenden gratis in de Benelux.

Flinders projectinrichting

Flinders is zeer actief op de projectenmarkt en verzorgt complete inrichtingen voor particulieren, bedrijven en instellingen. Onze stylistes denken graag met je mee en adviseren je volledig onafhankelijk. Wij maken samen met jou een gedegen inrichtingsvoorstel, inclusief tekeningen op schaal. Indien gewenst, begeleiden wij je gedurende het gehele inrichtingstraject en nemen wij het projectmanagement op ons. Uiteraard kunnen wij de verlichting van LZF in onze voorstellen meenemen. Neem nu contact op, wij staan graag voor je klaar.

vrijblijvende offerte

Naar boven