Naar boven

Lumina tafellampen

Lumina heeft enkele prachtige tafellampen in de collectie. Uniek is de Daphine tafellamp met de karakteristieke voet. Het is een (halogeen) lamp die zijn tijd ver vooruit was. Maar nog steeds is deze tafellamp een veel geziene gast aan tafel. De Daphine is er inmiddels in diverse uitvoeringen (met of zonder dimmer) en in verschillende kleuren verkrijgbaar. Een relatief nieuwe lamp is de Lumina Flo. Een prachtige, ranke tafellamp die ook prima als bureaulamp kan fungeren. De kap is draaibaar wat hem zo functioneel maakt. Goed om te weten dat de Flo er ook met schroefbevestiging is.

Lumina tafellampen: scherp geprijsd & snel geleverd

Flinders is official dealer van alle tafellampen van Lumina. Wij hebben veel op voorraad en kunnen meestal snel leveren. Daarnaast proberen wij je altijd de laagste prijs te bieden! Ben je op zoek naar een specifieke tafellamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice 020 – 3030 630 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar.

Naast tafellampen heeft Lumina prachtige hanglampen en vloerlampen.

Flinders klanten beoordelen de producten van Lumina tafellampen gemiddeld met 8 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.