Gelderland Lucca stoel
Binnen 1 week
 
€ 715,-
 
Advies of offerte?

Deze stoel van Gelderland is verkrijgbaar in verschillende stoffen en kleuren. Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor vrijblijvend advies en/of een passende offerte.

Neem contact met mij op
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

Gelderland Lucca stoel

Omschrijving

De Gelderland Lucca stoel is ontworpen door Dick Spierenburg.

Lekker eten doe je aan een mooie tafel, maar goede stoelen zijn minstens zo belangrijk. Deze elegante eetkamerstoel nodigt uit om lang na te tafelen. Het is te hopen dat je een goede kok bent! De Lucca eetkamerstoel is verkrijgbaar is verschillende stofgroepen en leercategorieën. De prijs zoals weergegeven geldt voor stofgroep A. De stoel in jumbo uitvoering valt in leercategorie 1 (€890,-). Voor vragen over de verschillende uitvoeringen kun je contact opnemen met onze klantenservice (020 - 30 30 630).

Zoek je naast de Lucca stoel van Gelderland een andere stoel van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Gelderland. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Lucca stoel, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Over de ontwerpers...

Specificaties

Afmetingen (b) 53 x (d) 50 x (h) 82 cm
Zithoogte (cm) 48
Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Chroom (metaal), Metaal, Plastic, Stof
Stoffering Volledig gestoffeerd
Garantie Stof/schuim: 7 jaar;Hout 5 jaar
Ontwerper Dick Spierenburg
Merk Gelderland
Herkomst Nederland

Sfeerafbeeldingen

Gelderland Lucca stoel
Gelderland Lucca stoel
Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven