Louis Poulsen Oslo

De Louis Poulsen Oslo collectie heeft een aantal prachtige lampen die een aanwinst zijn voor in je woning, maar op de werkvloer komen ze ook goed tot hun recht. Daar komt de naam van deze collectie ook vandaan. De Louis Poulsen Oslo hanglamp is namelijk speciaal ontworpen voor kantoorruimtes van een verzekeringsmaatschappij in de Noorse hoofdstad Oslo. Het ging om een ruimte met veel computerschermen en daarvoor moest een lamp ontworpen worden die deze ruimtes optimaal kan verlichten. En dat is helemaal gelukt met deze fraaie lamp. Hij heeft een hoogte van 55 centimeter en een diameter van 60 centimeter. Ben je benieuwd welke lampen Kurt Nørregaard nog meer heeft ontworpen? Bekijk dan de complete collectie lampen die van elke ruimte een feestje maken als het gaat om verlichting. 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Louis Poulsen design

Om het complete verhaal achter designlabel Louis Poulsen te vertellen, gaan we heel ver terug de tijd in. In 1874 begon Ludvig R. Poulsen een bedrijf dat verantwoordelijk was voor de import van wijn. Dit was geen succes waardoor hij na vier jaar stopte met dit bedrijf. Een tweede ondernemingspoging bleef niet uit. Hij begon een gereedschapswinkel en huurde hiervoor zijn neefje Louis in. Zijn naam werd later zelfs verbonden aan het verlichtingsmerk. In 1924 kwam Louis Poulsen van de grond dankzij een samenwerking met ontwerper Poul Henningsen. Hij was verantwoordelijk voor het eerste ontwerp van dit schitterende verlichtingsmerk. We hebben het dan over de wereldberoemde PH-lamp. Sindsdien is Louis Poulsen niet meer weg te denken uit de designverlichtingswereld. Functie, comfort en ambiance zie je terug in elk van de ontwerpen van het Deense Louis Poulsen.

Stijlvolle lampen voor woon- en werkruimtes

Naast dat de lampen uit deze collectie het goed doen in kantoorruimtes, komen ze ook van pas in je interieur. De Louis Poulsen Oslo Round wandlamp is een variant op de hanglamp uit deze collectie. Met een diameter van 42,5 centimeter en een hoogte van 23,6 centimeter kun je hem een mooi plekje geven aan een wand die wel wat extra licht kan gebruiken. Een andere variant op de hanglamp is de Louis Poulsen Oslo Uplight wandlamp. Door de inspirerende en bijzondere vorm is het een genot om te kijken naar deze lamp. Hij is nog mooier wanneer je de lamp aanzet. Het licht schijnt zowel naar boven als beneden. Ben jij enthousiast?

Louis Poulsen Oslo bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Louis Poulsen. Dat betekent dat wij elk product uit de Louis Poulsen Oslo serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Flinders klanten beoordelen de producten van Louis Poulsen Oslo gemiddeld met 0 van de 5 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 0 beoordelingen.

Naar boven