Naar boven

Loof Pure

Het Loof Pure bed is juist door zijn eenvoud heel erg mooi. Het bekende gezegde ‘less is more’ is zeker van toepassing op dit minimalistische bed. Door het eenvoudige en strakke design spreekt het bijna voor zich dat de Loof Pure bedden goed staan in minimalistische en moderne slaapkamers. Toch is ook een wat stoerdere en industriële slaapkamer een goede plek voor bijvoorbeeld het Pure bed met hoofdbord 160x200. Door het integreren van de poten en de ombouw ontstaat er een unieke look die tevens een perfecte basis vormt voor het creëren van een eigen sfeer, ongeacht de interieurstijl van de kamer waar hij instaat.

Sorteren op

1-2 van 2 producten

Loof

Ward van Zandvoort is de oprichter van het Nederlandse designlabel Loof. De meubels uit de Loof Sleeping en Loof Living collecties zijn gemaakt van hout en eerlijke materialen met natuurlijke afwerkingen. Een serene geometrie is ook iets wat kenmerkend is voor Loof. Ward heeft als derde generatie beddenmaker zijn droom waargemaakt en met Loof zijn eigen label in de markt gezet. Met oog voor detail en kwaliteit maakt het team van Loof tijdloze ontwerpen waar je jarenlang plezier van zal hebben. Alle ontwerpen van Loof worden gekenmerkt door de lichtheid van de meubels en de comfortabele esthetiek. Volgens Loof woon je fijner in een mooi en persoonlijk huis en dit proberen zij te verwerken in de nieuwe ontwerpen. 

Loof Pure bedden voor een fijne nachtrust

Door het eenvoudige design passen de Loof Pure bedden in slaapkamers met allerlei verschillende interieurstijlen. Het bed is door zijn uitstraling geschikt voor verschillende slaapkamers, maar dit komt ook door de verschillende afmetingen waaruit je kunt kiezen. Het Pure bed met hoofdbord 180x200 is bijvoorbeeld met zijn breedte van 180 centimeter heerlijk ruim en daarmee perfect voor twee personen. Alle Loof Pure bedden worden gemaakt van 30 millimeter dik mdf met een laag essenfineer die zorgt voor een mooie houtstructuur. Om de bedden helemaal af te maken worden ze gelakt met een lak op waterbasis in een serene kleur. Hierdoor zorgt het Pure bed van Loof niet alleen voor een fijne nachtrust, maar ook voor rust en kalmte in het interieur.

Loof Pure bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Loof. Dat betekent dat wij alle producten uit de Loof Pure collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Loof
Filters
Productsoort
Prijs
>>
<<
   
Update
Kleur
Materiaal
Op voorraad