Naar boven

Loof Frame

Door het minimalistische en functionele design heeft het Loof Frame bed een Scandinavisch uitstraling. Toch is dit mooie bed niet door een Deens, Zweeds of ander Scandinavisch designlabel ontworpen, maar door het Nederlandse Loof. Het Frame bed is het resultaat van een samenwerking tussen het designlabel Loof, het stylistenduo April en May en het Amsterdamse lifestylemerk Marie-Stella-Maris. De Frame familie onderscheidt zich van andere bedden doordat vorm en functie samenkomen: een schapje op het hoofdbord geeft ruimte voor bijvoorbeeld een glas water, een wekker, een horloge of een geurkaars. Door dit handige schapje maken de Loof Frame bedden een nachtkastje bijna overbodig.

Loof

Het team van Loof maakt niet alleen bedden voor de slaapkamer, maar praktisch alles wat je nodig hebt voor een fijne woonruimte. Dit laten de collecties Loof Sleeping en Loof Living zien. Elk van deze meubels is gemaakt van hout en eerlijke materialen met natuurlijke afwerkingen. Bovendien zie je altijd die serene geometrie terug wat zo kenmerkend is voor dit designlabel. Ward van Zandvoort heeft oog voor detail en kwaliteit staat hoog in het vaandel waardoor je de tijdloze ontwerpen jarenlang zal blijven koesteren. Alle ontwerpen die Loof op de markt brengt, worden gekenmerkt door de lichtheid van de meubels en de comfortabele esthetiek. Loof is er van overtuigd dat je fijner woont in een mooi en persoonlijk huis en dit zie je dan ook direct terug in de praktische en stijlvolle Frame beddenserie.

Loof Frame bedden: functioneel en stijlvol

Om ervoor te zorgen dat er voor elke slaapkamer een Frame bed is, is het bed verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Het Frame bed met hoofdbord type 2 180x200 is bijvoorbeeld heerlijk ruim, terwijl het Frame bed met hoofdbord type 2 160x200 ook geschikt is voor in wat kleinere ruimtes. De Scandinavische uitstraling die alle bedden ongeacht de afmeting hebben, heeft Frame niet alleen te danken aan het minimalistische design. Ook het materiaal draagt hieraan bij. Elk Frame bed is gemaakt van multiplex met een hoogwaardig eikenfineer en is afgewerkt met natuurlijke olie. De combinatie van het grafische effect van het multiplex en de structuur van het eikenfineer zorgt voor een genuanceerd lijnenspel dat het bed een interessante uitstraling geeft.

Loof Frame bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Loof. Dat betekent dat wij alle producten uit de Loof Frame collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Loof
Filters
Productsoort
Prijs
>>
<<
   
Update
Kleur
Materiaal
Op voorraad